Έτοιμες για κάτι πολύ καλό οι “λιονταρίνες” !

Έτοιμες για κάτι πολύ καλό οι "λιονταρίνες" !

Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση, που έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης το γυναικείο τμήμα του Πανσερραϊκού παρουσίασε τον βασικό του χορηγό, το διοικητικό σχήμα, τον νέο προπονητή του τμήματος ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και δυο μεταγραφικά αποκτήματα.

Με το παρόν να δίνουν όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες (βλ. κ. Τάσος Παναγιώτου, κ. Σιδέρης κλπ., καθώς και οι κ. Κυρτασόπουλος, Δεσποτίδης και Σπυρόπουλος) οι “λιονταρίνες” δείχνουν έτοιμες για κάτι πολύ καλό την φετινή περίοδο και όχι, μόνο με το μέλλον να φαντάζει ευοίωνο. Ο κ. Γιαννάκης ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή,ενώ ο κ.Λουκέρης μίλησε για τα σχέδια της χορηγίας.

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα ανακοινώθηκε η μετονομασία σε Πανσερραϊκός Polieco, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τον coach Καρατσομπάνη. Επίσης παίκτριες του Πανσερραϊκού θα πρέπει να θεωρούνται η Ελευθερία Γαϊτάνη και η Ξένια Γιαντσιώρη (αμφότερες αγωνιζόταν στους Τιτάνες Δράμας). 

Η οργανωτική δομή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Προπονητής Τμήματος Γυναικών: Βαγγέλης Καρατσομπάνης

Γυμναστής Τμήματος Γυναικών: Δημήτρης Μπότσιος

Ιατρός: Παύλος Βασιλειάδης

Προπονητής Τμήματος Νεανίδων: Νίκος Τατιτζικίδης

Προπονητής Κορασίδων:  Θωμάς Γκούτζιας

Προπονήτριες Ακαδημίας: Νεκταρία ΠιτσιάβαΑφροδίτη Τσάντα

Προπονήτρια Ακαδημίας στο Σκούταρι: Έρση Τατιτζικίδου

Το διοικητικό σχήμα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού αποτελούν οι: Δημήτρης Γιαννάκης, Νίκος Τατιτζικίδης, Ευαγγελία Κεσκινίδου, Χρύσα Αγγελάκη, και Γιώργος Κυρτάσογλου.

*Φώτο-πηγή: www.ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr