Έτοιμα τα δελτία των νέων – Χωρίς Παπατζίκο, Πόζογλου με την Καρδίτσα

Έτοιμα τα δελτία των νέων - Χωρίς Παπατζίκο, Πόζογλου με την Καρδίτσα

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει τον Πανσερραϊκό σε δύσκολη βαθμολογική θέση και το τεχνικό τιμ αρχικά και την διοίκηση στην συνέχεια σε εξαιρετικά δεινή κατάσταση, μετά και την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών, για αυτό και το ματς της Κυριακής κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας έχει αποκτήσει χαρακτήρα “τελικού”. Άλλο… στραβό αποτέλεσμα δεν χωράει, γιατί αν έρθει πιθανότατα θα αποτελέσει και την σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

 

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είναι στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίζει μόνο δύο προβλήματα, αυτά του τραυματία Πόζογλου, που έτσι και αλλιώς δεν έχει εμφανιστεί ακόμη με τα κόκκινα και του τιμωρημένου Παπατζίκου. Οι διοικούντες φρόντισαν άμεσα την τακτοποίηση των δελτίων των Γαβριηλίδη και Ταχματζίδη, ενώ το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε ενημέρωση πως είναι έτοιμο και το δελτίο του Ρίστιτς με τον Σέρβο τερματοφύλακα βάση των όσων έδειξε να θέτει υποψηφιότητα ακόμη και για την ενδεκάδα. Κατά τα άλλα ο Ρούτσης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε στην προπόνηση, ενώ την Πέμπτη θα γίνει το ίδιο και με τον Βοσκόπουλο.

 

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τους ότι έγινε και να θυμηθούν τις καλές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών, ενώ είχε και αρκετά τετ α τετ με τους παίκτες προκειμένου να τους ενισχύσει ψυχολογικά και να πάρει το 100%, καθώς και η Καρδίτσα δίνει την δική της μάχη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και το ματς είναι… υψηλού κινδύνου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr