Έστω κι απο σπόντα…επιτέλους αναβάθμιση στο ΔΑΚ Σερρών!

Έστω κι απο σπόντα...επιτέλους αναβάθμιση στο ΔΑΚ Σερρών!

Το φωνάζουν οι ομάδες χρόνια ολόκληρα… το επισημαίνουν οι φίλαθλοι των Σερρών άλλα πόσα…γινόμαστε αντιπαθητικοί εμείς, που τα λέμε δημόσια στους αιρετούς, ενώ πάντα κάτι συνέβαινε και δεν ερχόταν η ώρα του ΔΑΚ για ανακαίνιση!

Τώρα, έστω κι απο σπόντα, με αφορμή δηλαδή την διοργάνωση του Final Four στο Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, στην πετοσφαίριση, το κλειστό της Κοιλάδας θα αναβαθμιστεί, με κάποιες προσαρμογές στον φωτισμό και τις εξέδρες, προκειμένου να γίνει λειτουργικό ως προς την τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά, κυρίως. Οι ανάγκες βέβαια, είναι πολύ μεγαλύτερες, αφού τόσο η χωρητικότητα, όσο και οι βοηθητικοί χώροι, δεν εξυπηρετούν κανέναν αθλητή και καμία ομάδα, όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές μιας αθλητικής εγκατάστασης. Για το 1980 μια χαρά είμαστε…το οτι έχουμε 2019 είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Αφού βολευόμαστε κι έτσι τόσα χρόνια τι θες και τα σκαλίζεις…

Ο Δ/ντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος, πραγματοποίησε αυτοψία στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών κι επισήμανε στους αρμόδιους διοργανωτές της πόλης μας, (τον Δήμαρχο Σερραίων Πέτρο Αγγελίδη, τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δ. Σερρών Νίκο Ιλανίδη και τον οικονομολόγο Κωνσταντίνο Βέρρο που είναι τεχνικός σύμβουλος υλοποίησης της διοργάνωσης), για τις απαιτούμενες προετοιμασίες ενόψει της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Απριλίου.

Ασφαλώς και περιποιεί τιμή, η ανάληψη μιας αθλητικής διοργάνωσης, αλλά εφόσον τα τελευταία… 20 χρόνια έχουν γίνει ελάχιστα πράγματα σε επίπεδο αθλητικών υποδομών στον δήμο Σερρών, αντί για καμάρι, θα πρέπει να επικρατεί προβληματισμός, ώστε οι επόμενοι αιρετοί (έχουμε και εκλογές οσονούπω), να προετοιμάσουν ένα ευρύ αθλητικό πλάνο, που θα προλαβαίνει τις εξελίξεις, θα έχει έτοιμες μελέτες προ χρηματοδότηση, θα ιεραρχεί ορθότερα τις ανάγκες και θα διεκδικεί κάθε έργο υποδομής ή βελτίωσης, καθώς και κάθε αθλητική διοργάνωση, που θα δώσει πνοή στην πόλη και όραμα στους δημότες, σε σχέση με τα σπορ.

Απο «πυροτεχνήματα»… χαζέψαμε!

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr