Έσπασε το “ρόδι” με Γεράκη η Κάτω Καμήλα

Έσπασε το "ρόδι" με Γεράκη η Κάτω Καμήλα

Την παρθενική της νίκη στην Γ ΄ Εθνική κατηγορία πέτυχε σήμερα η Δόξα Κάτω Καμήλας κερδίζοντας στην έδρα της την Ενωση Αλεξανδρούπολης με 4-2. Όλα ξεκίνησαν ωραία για την Κ. Καμήλα στα γήπεδα της ΕΠΣΣ που χρησιμοποιεί για έδρα όταν προηγήθηκε με 2 – 0 στο 20΄με σουτ του Αηδονίδη και στο 34΄ με τον Μπίλη. Κάπου εκεί επαναπαύθηκαν και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης να μειώσει με τον  Ευθυμιάδη στο 44΄ και να ισοφαρίσει στο 52΄με τον Πατσιώρα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της Καμήλας Μ. Δουλγέρης πέρασε στον παιχνίδι τον Γεράκη που έμελλε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα πετυχαίνοντας στο 72΄και στο 75΄ 2 γκολ που χάρισαν στην ομάδα της Καμήλας την πρώτη νίκη στην κατηγορία καθώς και τους πρώτους 3 βαθμούς.

Διαιτητής: Αναστάσιος Τσιλίκας(Καβάλας)

Βοηθοί: Καρασαββαίδης, Δεδονάκης(Καβάλας)

Κάτω Καμήλα

Στόϊκος, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Ζάντσιος,, Τσουλχάη, Μπίλης (84΄ Πολυχρονίδης), Μπονέρης (52΄ Γεράκης), Κεχαγιάς , Κωνσταντίνου (70΄ Σαρέγκος), Αηδονίδης (57΄ Μούστα) , Παπαδόπουλος  (58΄Μάζης)

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συνοδινός, Δορουγιδένης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Αμπραχαμιάν, Γκαβανόζης (46΄Συμεωνίδης), Μαλτέζος, Ευθυμιάδης, Μαρασλής (70΄ Μάζης)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr