“Έσπασε τα κοντέρ” η Ποργιοπούλου και πάει στο Πανευρωπαϊκό!

"Έσπασε τα κοντέρ" η Ποργιοπούλου και πάει στο Πανευρωπαϊκό!

Το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ουγγαρία εξασφάλισε η Μαρίνα Ποργιοπούλου που από το Σάββατο είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 2.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια.

Η Σερραία πρωταθλήτρια έσπασε τα χρονόμετρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 της Κατερίνης με εκπληκτική επίδοση 6.59.93. (όριο για το Γκιορ 7.02.00), συντρίβοντας κατά εννέα δευτερόλεπτα το προσωπικό της ρεκόρ που ήταν 07.08.57 από το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 της Κωνσταντινούπολης πριν δύο εβδομάδες.

Η αθλήτρια του Άκη Παρασκευόπουλου έδειξε σε ακόμα μία διοργάνωση τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, το απίστευτο ταλέντο της και το πάθος της για διάκριση. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αθλήτρια που τερμάτισε δεύτερη, η Ντερβίση Κασσάνδρα από τη Μυτιλήνη έκανε 07.12.98, δηλαδή τερμάτισε με διαφορά 13 δευτερολέπτων από τη Σερραία πρωταθλήτρια.

 

πηγή:www.ert.gr/EΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr