Έρχονται μεταγραφές στον Πανσερραϊκό!

Έρχονται μεταγραφές στον Πανσερραϊκό!

Μέχρι την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έχει περιθώριο ο Πανσερραϊκός προκειμένου να αποκτήσει ελεύθερους ποδοσφαιριστές και να προχωρήσει την ενίσχυση του ρόστερ και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες οι “κόκκινοι” να ανακοινώσουν κάποιες από τις τελευταίες μεταγραφικές τους κινήσεις.

Έτσι και αλλιώς και ο Σάκης Αναστασιάδης μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με το Παραλίμνιο προανήγγειλε την απόκτηση 4 παικτών για την ενίσχυση κυρίως της άμυνας και της μεσοεπιθετικής γραμμής. Οι ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι είναι αρκετοί, οι ημέρες λιγοστεύουν, ενώ και η διάλυση της ΠΑΕ Ηρακλής έβαλε και κάποιους ακόμη αξιόλογους παίκτες που είχαν μείνει στην αγορά και έτσι αναμένονται με ενδιαφέρον οι ανακοινώσεις.

Τα “λιοντάρια” προσπαθούν μάλιστα να προχωρήσουν και την απόκτηση του 20χρονου Καμερουνέζου επιθετικού που δοκιμάζεται από τον Σάκη Αναστασιάδη και κάνουν επαφές προκειμένου να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την ομάδα στην οποία ανήκει στην πατρίδα του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr