Έρχεται το Σαββατοκύριακο στην πίστα ”POWER DAYS BY HALARIS BIKES CENTER”

Έρχεται το Σαββατοκύριακο στην πίστα ''POWER DAYS BY HALARIS BIKES CENTER''

                                 

Το ερχόμενο διήμερο Σάββατο-Κυριακή

Την εμπειρία των μοναδικών συγκινήσεων που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα ζήσουν οι φίλοι της μοτοσυκλέτας, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου, κατά τη διάρκεια των Power Days, που μετρούν ήδη 9 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων από το Halaris Bikes Center.

Πάνω από εκατόν τριάντα  (130) μοτοσυκλετιστές, η παρουσία γνωστής κατασκευάστριας βιομηχανίας με τις μοτοσυκλέτες της,  η άψογη οργάνωση του event και η χαρούμενη ατμόσφαιρα, αναμένεται να αναδείξουν το διήμερο, ως ένα από τα ωραιότερα της χρονιάς.

 

Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι-ενδιάμεσοι-προχωρημένοι-αγωνιζόμενοι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες, ενώ μέσα στην πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή κι ασφαλή οδήγηση, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία και για να δώσουν κατάλληλες συμβουλές.

Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα, καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών.

Η  είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://serrescircuit.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr