Έρχεται στις Σέρρες για ακόμη μία χρονιά το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Έρχεται στις Σέρρες για ακόμη μία χρονιά το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών διοργανώνεται στις Σέρρες για τέταρτη συνεχή χρονιά και αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Σερρών. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Σερρών, η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών, ο αθλητικός σύλλογος Δίας Σερρών και ο γυμναστικός σύλλογος Ερμής Ηράκλειας. Πάνω από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο τριήμερο 11- 12-13 Μαίου .

 

“Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών αποτελεί θεσμό για το Δήμο Σερρών, διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των αθλητών αλλά και των φιλάθλων από όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού. Οι πολεμικές τέχνες διδάσκουν την πειθαρχία, τον σεβασμό, τονώνουν την αυτοπεποίθηση, προσφέρουν στον ασκούμενο σωματική αλλά και πνευματική εξέλιξη”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Δευτέρα 7 Μαίου 2018 με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών Θωμά Σμιάρη.

“ Έχουμε τις υποδομές και είμαστε πανέτοιμοι ώστε να υποδεχθούμε κορυφαία αθλητικά γεγονότα” δήλωσε ο κ. Χατζημαργαρίτης και κάλεσε όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Σμιάρης αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Σερρών είπε ότι στις Σέρρες η Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών βρήκε ένα φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για να αναπτυχθούν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις όπως το Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών.

 

πηγή:allanea.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr