Έτοιμος να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά, είναι ο Gerard Zaragoza. Ο Καταλανός τεχνικός, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό και ανακοινώθηκε πριν απο λίγο.

Ο Ίβηρας τεχνικός αναμένεται να έρθει σύντομα στην χώρα μας και τις Σέρρες για να αναλάβει τα «λιοντάρια» ενώ έχει συμφωνήσει σε όλα εδώ και μερικές ημέρες με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Καζία. Ο τεχνικός διευθυντής Απόστολος Λιβανός, κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά τις τελευταίες εβδομάδες για να φέρουν μαζί με την διοίκηση τον κ. Σαραγοσα στην Ελλάδα.

Τα «λιοντάρια» είχαν αποφασίσει εδώ και ημέρες να εμπιστευτούν τις τύχες της ομάδας σε ξένο τεχνικό και υπήρξε έντονο μεταγραφικό σαφάρι…με σπουδαία ονόματα κυρίως απο μεγάλες Ισπανικές ομάδες και ανερχόμενους τεχνικούς.

Ο Gerard Zaragoza είναι ένας απο αυτός με σημαντική ανοδική καριέρα την τελευταία πενταετία, σε Γεωργία, Ινδία και Μέση Ανατολη. Ο Καταλανός είναι ένας προπονητής που γνωρίζει την διεθνή αγορά, έχει δουλέψει με ακαδημίες και συνεργάζεται με τοπ κλας ονόματα τεχνικών οπως ο Μικαελ Λανουντρουπ και ο Καρλες Κουαδράτ!