Έρχεται για συμφωνία ο Φουσού – Αποχωρούν οι Ντοράγκι, Τσολακίδης & Κων/νου!

Έρχεται για συμφωνία ο Φουσού - Αποχωρούν οι Ντοράγκι, Τσολακίδης & Κων/νου!

Εξελίξεις φέρνει η 1η ημέρα του Φθινοπώρου στον Πανσερραϊκό, καθώς μετά την εξεύρεση χρημάτων και την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων σε ΙΚΑ και Εφορία που επέτρεψαν τελικά να βγούνε τα δελτία κάτω υπό πίεση χρόνου την Πέμπτη, οι “κόκκινοι” πλέον ασχολούνται με την διαμόρφωση του ρόστερ από το οποίο και υπάρχουν πολλές απώλειες τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα παρελθόν από τον Πανσερραϊκό αποτελεί ο Ιρανός Μομπίν Μιρ Ντοράγκι, καθώς κρίθηκε ότι δεν μπορεί να προσφέρει και πιάνει και θέση ξένου και έτσι πριν καν έρθει “τελειώνει” και ο αδερφός του Αρμίν Μιρ Ντοράγκι που είχε ανακοινωθεί. Επίσης την ομάδα αποχαιρέτησαν ο νεαρός μεσοεπιθετικός Γιάννης Τσολακίδης, καθώς εν τέλει έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου δανεισμός δεν υφίστατο, όπως και ο 19χρονος Σερραίος επιθετικός Φώτης Κωνσταντίνου.

Έτσι ο Σάκης Αναστασιάδης θα έχει αυτή την στιγμή στην διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Τζέσι Φουσού ο οποίος ενημερώθηκε πως τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και ειδοποιήθηκε να ενταχθεί από την Δευτέρα στις προπονήσεις, αλλά και τρεις παίκτες, oι Μακούσης, Βουδουρίδης, Πέτρου, που έμειναν τελικά από την ομάδα Νέων, από τους 11 που είχαν ξεκινήσει προπονήσεις.

Τέλος ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να κάνει και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, με παίκτες κάτω των 23 και γίνεται εντατική έρευνα και επαφές προκειμένου να στελεχωθεί το ρόστερ.

 

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr