Έριξε στο “καναβάτσο” και τον πρωτοπόρο Λεύκιππο ο Πανσερραϊκός !

Έριξε στο "καναβάτσο" και τον πρωτοπόρο Λεύκιππο ο Πανσερραϊκός !

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  65-63  ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Την μεγαλύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος υπέταξε τον Λεύκιππο και συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών βάζοντας καλές βάσεις για να κοιτάξει υψηλότερα. Οι γηπεδούχοι με το τραγικό 6/25 από την γραμμή της φιλανθρωπίας κατάφεραν να πάρουν ένα υπερ πολύτιμο παιχνίδι απέναντι στους πρώτους μέχρι χθες, Ξανθιώτες. Τα “λιοντάρια” σε ένα πραγματικό ντέρμπι έδειξαν μέταλλο και όντας και τυχεροί (άστοχος στις δυο τελευταίες βολές ο Βοϊβατόπουλος και τρίποντο έξω στην εκπνοή του Νικολόπουλου) έφτασαν στην 11η τους νίκη σε 16 αναμετρήσεις και την 4η διαδοχική.

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι δυο ομάδες σε κανένα σημείο δεν έπαιξαν μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών με τα λάθη και το άγχος να κυριαρχούν, κάτι που άλλωστε αποτυπωνόταν και στο σκορ. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει της άλλης σε ένα μεγάλο ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, που είχαν καλύτερες επιλογές στην τελευταία περίοδο και έφτασαν στην νίκη παρά τις προσπάθειες των φιλοξενουμένων, οι οποίοι δεν εντυπωσίασαν βάση της βαθμολογικής τους θέσης και των προγνωστικών.

Δεκάλεπτα: 13-13, 30-30 (ημ.), 46-47, 65-63
Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Θεοδωρίδης): Κάτος 7 (1), Γρίψιος 11, Γεωργιανός Π. 19 (1), Τράκας 6 (1), Χορτομάρης 1, Συμεωνίδης 8, Δημητρακάς 5 (1), Χατζηανδρέου, Ντίνος 8, Θολιώτης.
Λεύκιππος Ξάνθης (Βαχαρίδης): Νικολόπουλος, Ιορδάνογλου , Γρούδος 2, Στεργίου, Νταβουλτζόπουλος, Χρήστου 15, Στύλας 8 (1), Σταμπουλής 10 (1), Παλλάκης 13 (1), Ζαμπάκης 2, Βοϊβατόπουλος 13 (1).
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr