Έπιασαν Μέτσοβο οι Ίκαροι, προπονήθηκαν και χαλάρωσαν με ποδόσφαιρο…

Έπιασαν Μέτσοβο οι Ίκαροι, προπονήθηκαν και χαλάρωσαν με ποδόσφαιρο...

Η ομάδα των Ικάρων, αντιμετωπίζει αύριο στις 15:30 τον Φαίακα Κέρκυρας, για τον α’γύρο της α’φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Οι Σερραίοι που θέλουν την πρόκριση, φρόντισαν να μην ταλαιπωρηθούν πηγαίνοντας αυθημερόν στο όμορφο νησί του Ιονίου και έτσι μοίρασαν την απόσταση στη μέση.

Απο την στιγμή που οι Ίκαροι ανέβηκαν στις εθνικές κατηγορίες, η διοίκηση της ομάδας λειτουργεί με συνέπεια και επαγγελματισμό στις αποστολές των ταξιδιών στα μακρινά παιχνίδια, φροντίζοντας για την διαμονή, το φαγητό και την προπόνηση, παικτών και staff, σε καλές ξενοδοχειακές μονάδες, ώστε άπαντες να έχουν το νου τους μόνο στους αγώνες!

Η αποστολή για τον αγώνα στην Κέρκυρα ξεκίνησε το μεσημέρι απο τις Σέρρες και κατέλυσε απογευματάκι στο Μέτσοβο, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν το ματς. Παίκτες, staff και διοίκηση ξεκουράστηκαν, έφαγαν και χαλάρωσαν…βλέποντας ποδόσφαιρο μεταξύ των ομάδων του ΠΑΣ Μετσόβου και του ΑΟ Ζωοδόχου Πηγής απο την τοπική ποδοσφαιρική ένωση Ηπείρου!

Όπως και πέρυσι στην Καρδίτσα κόντρα στους νεοφώτιστους Τιτάνες Παλαμά έτσι και φέτος απέναντι στο νεοφώτιστο Φαίακα…οι Ίκαροι επιθυμούν πρόκριση στο κυπέλλο Έλλαδας με σκοπό η ομάδα να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στην διοργάνωση, καθώς εάν κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες Α1 μετά τον γ´ γύρο αυτό θα είναι ιδεατό για το πρεστίζ του συλλόγου και των Σερρών!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr