Έπιασαν αμέσως δουλειά Αναστασιάδης-Κατσαβάκης!

Έπιασαν αμέσως δουλειά Αναστασιάδης-Κατσαβάκης!

Με τον χρόνο που κυλά να είναι πολύτιμος, καθώς τα χρονικά περιθώρια δεν αφήνουν την πολυτέλεια και για περαιτέρω καθυστέρηση ο Σάκης Αναστασιάδης και ο Νίκος Κατσαβάκης έπιασαν άμεσα δουλειά, λίγη ώρα μετά και την επίσημη συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανσερραϊκού. Έτσι και αλλιώς άπαντες θα πρέπει άμεσα να βρεθούν στο γήπεδο για να ξεκινήσει η προετοιμασία και θα έχουν στην διάθεση τους φυσιολογικά λιγότερο από 1,5 μήνα προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα της Football League.

Ο 56χρονος τεχνικός και ο βοηθός του έκαναν ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ για να δούνε τι έχουν αυτή την στιγμή στα χέρια τους, μετά και τις προφορικές συμφωνίες με τους επτά ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, ενώ σε συνεργασία με την διοίκηση έβαλαν υπό συζήτηση και το πλάνο της ενίσχυσης. Σε θεωρητική βάση ο Πανσερραϊκός έχει αυτή την στιγμή 13 ποδοσφαιριστές στην διάθεση του(συνυπολογίζοντας και τον Ζιγκερίδη), χωρίς να υπολογίζονται αυτοί τους οποίους θα ανεβάσει από την ομάδα Νέων και που τους ξέρει καλά ο Νίκος Κατσαβάκης, οπότε το ρόστερ χρειάζεται αρκετές μεταγραφές για να γεμίσει ποιοτικά και ποσοτικά.

Μάλιστα τα τηλέφωνα και των δύο δεν σταματούν να χτυπούν, την ώρα που εξετάζουν λίστες με ονόματα ποδοσφαιριστών, Σερραίων και όχι μόνο, που είναι ακόμη ελεύθεροι και θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας. Για αρχή το βλέμμα στρέφεται σε ηλικίες κάτω των 23, ενώ είναι σε αναμονή μήπως περάσει η πρόταση του ΠΣΑΠ και θα μπορέσουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές μέχρι και 25 ετών, κάτι που φυσικά θα ανοίξει ακόμη περισσότερο την αγορά.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Πανσερραϊκός περιμένει ενίσχυση και από τον ΠΑΟΚ έχοντας ήδη προχωρήσει τις συζητήσεις για την απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων παικτών με την μορφή δανεισμού.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Παράλληλα υπάρχει επικοινωνία με προπονητικά κέντρα τα οποία θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν τον Πανσερραϊκό την περίοδο που ο ίδιος θέλει, δηλαδή μετά τις 15 Αυγούστου, με τα “λιοντάρια” να έχουν ταξιδέψει τα τελευταία χρόνια σε Βώλακα και Μπάνσκο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr