Έπεσαν οι τίτλοι του τέλους για την Σαλαμίνα Γονίμου!

Έπεσαν οι τίτλοι του τέλους για την Σαλαμίνα Γονίμου!

Μετά από 70 χρόνια παρουσίας στα Σερραϊκά γήπεδα η Σαλαμίς Γονίμου αποσύρεται από το Σερραϊκό ποδοσφαίρο με την ελπίδα φυσικά πως όπως και άλλες ομάδες κάποια στιγμή θα… ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της! Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στην Ανώτερη που βρήκε την ομάδα να τερματίζει στην 6η θέση ο πρόεδρος πήρε την απόφαση να σταματήσει την λειτουργία της.

Δείτε τι αναφέρεται στο makisgonimo.blogspot.com για τους λόγους της απόσυρσης που έχουν να κάνουν κυρίως με την απουσία του κόσμου:

“…η ομάδα είχε γίνει μισθοφορική και δεν μπορεί να πληρώνει μόνο ένας. Σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο ήταν οι ίδιοι και οι ίδιοι, χωρίς πολλές φορές να εισπράττονται από τα εισιτήρια, ούτε οι αμοιβές των διαιτητών! Όταν το χωριό σου δεν σε βοηθάει με την παρουσία των φιλάθλων κάθε 15 μέρες στο γήπεδο, πληρώνοντας το ποσό των 5 ευρώ και βοηθώντας λίγο στα μεγάλα έξοδα ,για ποιον λόγο να υπάρχει ομάδα; για ποιόν λόγο να ακούγεται το Γόνιμο; για ποιόν λόγο να ζωντανεύει το Γόνιμο; έτσι κι αλλιώς υπάρχουν τόσες πολλές δραστηριότητες και ζωντάνια σ αυτό το χωριό, γιατί να έχουμε και ομάδα; κρατήστε το 5 ευρώ καλύτερα!!
Η ομάδα αγωνιζόταν στην επίλεκτη κατηγορία και οι φίλαθλοι που ερχόταν από το Μεγαλοχώρι για να δουν την Σαλαμίνα,ήταν περισσότεροι από τους Γονιμιώτες!!
Ερχόταν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας και ρωτούσαν που είναι ο κόσμος σας; γιατί δεν έρχονται στο γήπεδο;;;
Δυστυχώς το τοπικό ποδόσφαιρο είναι μισθοφορικό, τα έξοδα της ομάδας όταν αγωνιζόταν στην επίλεκτη κατηγορία ξεπερνούσαν το ποσό των 30.000 ευρώ και δεν ζήτησε κανείς την απόσβεση αυτού του ποσού,το 5ευρω μονάχα, αλλά και αυτό δεν υπήρξε!
Όταν πληρώνεις χιλιάδες ευρώ σε παίκτες που αγωνίζονται στο ποδόσφαιρο των χωριών, το άθλημα σ αυτή την χώρα θα καταρρέει πιο πολύ και όλο και περισσότερες ομάδες θα διαλύονται.
Μερικοί είχαν την εντύπωση ότι ερχόταν να παίξουν στην Μπαρτσελώνα και ότι είχαν το ταλέντο το Μέσσι, ζητώντας ποσά εξωφρενικά!
Το τοπικό ποδόσφαιρο είναι άθλημα,δεν είναι επάγγελμα και πρέπει να πληρώνονται μόνο τα έξοδα μετακίνησης των παικτών,αν συνεχίσει η εκμίσθωση,ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά αυτά νομίζω πως φτάνουν,ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομάδας και όσους βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια και θα ξαναπώ ότι αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να γίνει.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΙΑΡΑ!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr