Έπαιξε και στα 2 φιλικά της Εθνικής με την Αυστρία η Σερραΐα Γεωργιάδου!

Έπαιξε και στα 2 φιλικά της Εθνικής με την Αυστρία η Σερραΐα Γεωργιάδου!

Η Εθνική Κορασίδων(WU17) στο ποδόσφαιρο, προετοιμάζεται για την έναρξη των αγώνων της Elite φάσης για το Euro 2019, όπου μετέχει στον όμιλο, μαζί με τις Αγγλία, Γεωργία και Ουγγαρία, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τους «Μαγυάρους» στις 21 Μαρτίου εκτός έδρας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Πριόνας, έχει καλέσει στην προεπιλογή για τα 2 πρώτα φιλικά, την Σερραΐα αθλήτρια της Πανσερραϊκής, Αγγελική Γεωργιάδου και της έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί ως αλλαγή και στα 2 ματς, για τουλάχιστον 10 λεπτά. Ο χρόνος δεν είναι ικανός, για να βγουν συμπεράσματα, όμως οι εντυπώσεις που άφησε η ταλαντούχα Γεωργιάδου, ήταν καλές και ενδεχομένως να την δούμε και σε επόμενα φιλικά της Εθνικής, αν όχι και στα επίσημα ματς του ομίλου!

Για την ιστορία, η Εθνική ηττήθηκε 4-1 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας στον Άγιο Κοσμά, την Τετάρτη 13/2, με την Λουκία Πρίφτη να ανοίγει το σκορ στο 23΄, αλλά τις Αυστριακές παίκτριες, να είναι πιο αποτελεσματικές στη συνέχεια και να φτάνουν στη νίκη.

Ο κ. Αντώνης Πριόνας ξεκίνησε το παιχνίδι με τις: Παναγιωτοπούλου, Ξανθή, Παχάκη, Βασιλακάκου, Ακριβάκη, Βορριά, Γρηγοριάδη, Μαρκουτσά, Πρίφτη, Βοΐλα, Παπαθεοδώρου. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Δραγούτσου, Ράκου, Γεωργιάδου, Ευθυμίου, Τζαφέρη, Τσαραντάνη, Επανωμίτη, Μπαξεβάνου.

Στο δεύτερο φιλικό η Εθνική Κορασίδων, ηττήθηκε με σκορ 5-1 πάλι απο την αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Το γκολ της ελληνικής ομάδας σημείωσε η Μάγκερλ (αυτογκόλ) στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης.

Η αρχική 11άδα της Εθνικής Παναγιωτοπούλου, Ακριβάκη, Βορριά, Βασιλακάκου, Ράκου, Ξανθή, Παπαθεοδώρου, Πρίφτη, Βοΐλα, Παχάκη, Ευθυμίου. Αγωνίστηκαν επίσης οι Μαρκούτσα, Επανωμίτη, Τσαραντάνη, Γρηγοριάδη, Μπαξεβάνου, Δραγούτσου, Γεωργιάδου, Τζαφέρη, Παπαγεωργίου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr