Ένταση, διακοπή στο Μεσολακκιά-Κορμίστα & στο νοσοκομείο ο Γκουγκούδης!

Ένταση, διακοπή στο Μεσολακκιά-Κορμίστα & στο νοσοκομείο ο Γκουγκούδης!

Στο νοσοκομείο κατέληξε μετά το τέλος αναμέτρησης Μακεδονικός Μεσολακκιάς-Αγών Κορμίστας ο διαιτητής Γιάννης Γκουγκούδης, αφού τα όσα εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο σημάδεψαν το ματς της 23ης αγωνιστικής για τον β΄ όμιλο της Ανώτερης Κατηγορίας. Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι κατάφερε να πάρει “φωτιά” και για την τύχη του θα αποφασίσει το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών, μετά από μία εικόνα που σίγουρα χτυπάει άσχημα και ενώ έχει ήδη υπάρξει φέτος παρόμοιο περιστατικό.

Ο διαιτητής διέκοψε το ματς στο 90+2΄ και ενώ λίγα λεπτά πριν, στο 88΄ οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν με 2-1 με γκολ του Καραβουγιούκα, καθώς δέχθηκε επίθεση από παίκτη της Κορμίστας, με αποτέλεσμα να σπάσει την μύτη του όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος!

Πέρα από το ότι διέκοψε το ματς, άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία να επιβάλλει την τάξη και μάλιστα φέρεται να συμπλήρωσε το φύλλο αγώνα στο τμήμα, εκεί όπου και κατέθεσε και μήνυση εναντίον του παίκτη και η υπόθεση θα κριθεί αφενός από την διοργανώτρια αρχή, αλλά και από τα δικαστήρια, σε ένα σκηνικό που αφήνει ένα μαύρο στίγμα στην εικόνα του Σερραϊκού ποδοσφαίρου!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr