Ένα βήμα παραπέρα οι Ίκαροι… μετά το χθεσινό φιλικό η απόσταση μεγάλωσε!

Ένα βήμα παραπέρα οι Ίκαροι... μετά το χθεσινό φιλικό η απόσταση μεγάλωσε!

Στο δυνατό φιλικό που αγωνιστήκαν χθες οι Ίκαροι μπορεί να μην κέρδισαν , αφού ο Ηρακλής πήρε το ροζ φύλλο αγώνα (87-66) αλλά όταν χάνεις από μια ομάδα επιπέδου… Α1 και μπορείς να την κοντράρεις για ένα ημίχρονο (36-45), τότε είσαι σε κάλο δρόμο.

Πέρα από την γιορτή που έστησαν οι Ίκαροι και ευχαριστήθηκε όλος ο κόσμος που παρευρέθηκε στο κλειστό της κοιλάδας, η ομάδα έπαιξε και καλό μπάσκετ. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μεθοδικά, αφομοιώνονται σταδιακά από την Σερραϊκή ομάδα και με σημεία αναφοράς τον κορμό των Σερραίων παικτών και τον «πολύ» Γιάννη Κακιούζη, οι Ίκαροι θα είναι μια ομάδα 5αδας στη νέα Β’ Εθνική που ξεκινά σε ένα μήνα παρά μια μέρα.

Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει άλλη προσθήκη παίκτη, αλλά ο Γκάτζιας που γνώρισε χθες πρώτη φορά τους συμπαίκτες του και αγωνίστηκε με υψηλό πυρετό λόγω ίωσης, έδειξε προσόντα ικανού παίκτη να δώσει το κάτι παραπάνω σε όλη την ομάδα. Και όσοι εντόπισαν αδυναμία χθες στους ψηλούς, ας μην ξεχνάμε ότι ήταν επίσης κουρασμένος ο Γρίψιος.

Ωρυόταν το τεχνικό staff συνέχεια για την άμυνα ή οποία για περίπου 30 λεπτά ήταν σκυλίσια, αλλά όταν έχεις απέναντι σου μια αμιγώς Ελληνική ομάδα με ότι καλύτερο κυκλοφόρησε σε Α1 και Α2 την τελευταία πενταετία, τότε όχι μόνο οι Ίκαροι αλλά και πολλές ομάδες από το πάνω ράφι θα είχαν θέμα…

Το πόρισμα έκτος από τον προπονητή που το έκρινε θετικό, το έκριναν έτσι και όσοι γνωρίζουν από μπάσκετ και ήρθαν χθες στο κλειστό… είδαν ότι αυτοί οι Ίκαροι έχουν ανέβει επίπεδο η απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες του νομού και σίγουρα από τις μισές της Β΄ Εθνικής είναι μεγάλη. Σε όλα τα επίπεδα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr