Ένα βήμα κάθε φορά… Στην Αλεξανδρούπολη ο Πανσερραϊκός για το 3/3 !

Ένα βήμα κάθε φορά... Στην Αλεξανδρούπολη ο Πανσερραϊκός για το 3/3 !

Ο Πανσερραϊκός έχει κάνει δυο αποφασιστικά βήματα για την άνοδο στην Γ’Εθνική και πηγαίνει στην Αλεξανδρούπολη για να κάνει το απόλυτο και να κλείσει τον πρώτο γύρο του μίνι πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο. Μια νίκη κόντρα στον Εθνικό θα φέρει ακόμη πιο κοντά τους “κόκκινους” στους τελικό τους στόχο. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής (18:00) με διαιτητές τους Ισιγώνη και Καλαϊτζή.

Επικίνδυνο παιχνίδι με αμφίβολο τον Πεχλιβάνη…

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι η μόνη ομάδα από τις τέσσερις, που δεν έχει σημειώσει ακόμη μια νίκη στις 2 αγωνιστικές και θα τα δώσει όλα για όλα για να το κάνει με τον πιο εμφατικό τρόπο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν να χάσουν κάτι και σίγουρα έχουν τεράστιο κίνητρο να κερδίσουν το φαβορί του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός προέρχεται από δυο σπουδαίες νίκες, που συνδυάστηκαν με σημαντικές διαφορές και θέλει να κάνει το 3/3 γνωρίζοντας πως πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και προσηλωμένος στο αγωνιστικό πλάνο.

Στα αγωνιστικά, ο Φώτης Κοκολιός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών με μοναδικό ερωτηματικό την συμμετοχή του Πεχλιβάνη ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό,αλλά θα δώσει κανονικά το παρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr