Ο Σωτήρης Τζιβελής διεκδικεί Παγκόσμιο τίτλο στην Πολωνία!

Ο Σωτήρης Τζιβελής διεκδικεί Παγκόσμιο τίτλο στην Πολωνία!

Ένας Σερραίος πρωταθλητής του οποίου το όνομα έχει γίνει γνωστό από τις διακρίσεις του στο kick boxing, το ξεχωριστό του ταλέντο στο ρίνγκ και την αγάπη του για τον αθλητισμό, ο Σωτήρης Τζιβελής, διεκδικεί τον Παγκόσμιο τίτλο της IBU (Internation Budokai Union), το Σάββατο 25/11 στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

Ο Σωτήρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες, ωστόσο την τελευταία 10ετία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αλεξανδρούπολη, καθώς είναι στρατιωτικός και φυσικά εκεί προπονείται καθημερινά για να κατακτά τα όνειρα του στο ρινγκ και να πετυχαίνει τους στόχους του.

Έχοντας ήδη κατακτήσει την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στους Παγκόσμιους αγώνες kick boxing “K – 1 Open” το 2015 στην Ιταλία, φιλοδοξεί να έχει ακόμη ανάλογη και γιατί όχι και μεγαλύτερη επιτυχία στην Πολωνία και όλα αυτά πριν από τη διεκδίκηση του εθνικού τίτλου WKN που θα πραγματοποιηθεί στο “Τhe Battle” στις 10/12 στην Αθήνα, εκεί όπου, πάντα με την βοήθεια του προπονητή του Παναγιώτη Σοφρώνα και όλου του τιμ, θα δώσει τον αγώνα εθνικού τίτλου WKN B’ στην κατηγορία των 75κ, κόντρα στον κάτοχο Άρη Άντονι ώστε να λύσουν τις διαφορές τους. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στην διοργάνωση «New Heroes» με νικητή τον Άντονι με ΚΟ στον δεύτερο γύρο, ωστόσο η απόφαση του διαιτητή να σταματήσει την αναμέτρηση αμφισβητήθηκε έντονα από τον Τζιβελή, ο οποίος θεωρούσε πως μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr