Έναρξη προετοιμασίας με αληθινές προσδοκίες στον Πανσερραϊκό!(18/7-19:00)

Έναρξη προετοιμασίας με αληθινές προσδοκίες στον Πανσερραϊκό!(18/7-19:00)

Μετά απο πολλά χρόνια, ο Πανσερραϊκός ξεκινά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, σήμερα στις 19:00 στο δημοτικό γήπεδο με αληθινές προσδοκίες!

Κάποτε υπήρχε ένα δημοσιογραφικό κλισέ για τις προετοιμασίες: «με όνειρα και φιλοδοξίες»… αυτή την σεζόν στον Πανσερραϊκό, η έκφραση αυτή δεν είναι κλισέ. Ο Πανσερραϊκός χτίζεται με αληθινά όνειρα και προσδοκίες δυνατές μετά απο πολλά πολλά χρόνια!

Μπορεί η διοίκηση Καζία να προσφέρει την σταθερότητα που έλειπε στον Πανσερραϊκό, απο την εποχή Θεοδωρίδη και να δίνει το απαιτούμενο όραμα, φτιάχνοντας τα γύρω -γύρω, όπως δεν τα έδωσε κανείς άλλος πρόεδρος μέχρι τώρα αλλά η φετινή ομάδα, μοιάζει κάτι άλλο… που όλοι στις Σέρρες θέλουν να πετύχει και να δώσει στον Πανσερραϊκό κι άλλη απο την άιγλη που φτιάχνει τα τελευταία χρόνια!

Η έλευση πολλών και καλών παικτών, με φιλοδοξίες. Το προπονητικό δίδυμο, εγνωσμένης αξίας, με ουσιαστική κατανόηση των ποδοσφαιρικών συνθηκών, που είναι αποφασισμένο να πετύχει και η εμπειρία πλέον της διοίκησης, συνθέτουν ένα ωραίο κράμα, που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε απο σήμερα κιόλας!

Μετά τα εργομετρικά και το μάζεμα των παικτών, ο Πανσερραϊκός ξεκινά ένα όμορφο ταξίδι, που ευελπιστούμε να μας πάει μακριά…με θετικά συναισθήματα στο τέλος!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr