Έμεινε από λύσεις στην 4η περίοδο ο Ορφέας, που ήταν πολύ ανταγωνιστικός !

Έμεινε από λύσεις στην 4η περίοδο ο Ορφέας, που ήταν πολύ ανταγωνιστικός !

ΚΑΟΔ  63-47  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

 

Σθεναρή αντίσταση προέβαλε ο Ορφέας κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο ΚΑΟΔ στην Δράμα. Οι Σκοπινοί με συγκέντρωση και καλή άμυνα έβαλαν δύσκολα στους Δραμινούς για τρία δεκάλεπτα, αλλά η αστοχία και η εμπειρία των γηπεδούχων στο τέταρτο δεκάλεπτο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των “πράσινων”.

Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη, οι οποίοι όντας αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση οδήγησαν το σκορ στο 30-29 στην ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξεφύγουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν ακόμη “ζωντανοί” με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 46-39. Στην κρίσιμη τελευταία περίοδο οι παίχτες του Γρηγοριάδη έδειξαν γιατί βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας και δεν έδωσαν άλλα δικαιώματα στον Ορφέα.

 Τα δεκάλεπτα: 14-12,30-29,46-39,63-47.

ΚΑΟΔ (Γρηγοριάδης): Γρηγορίου 2,Γεωργιάδης,Καρατσομπάνης 2,Γαϊτανίδης Ε. 11(3),Γαϊτανίδης Χ.,Μελιάδης 5(1), Κουταλίδης 3(1),Κούμλελης 6,Λαζαρίδης 4,Θεοδωρίδης,Αμπελακιώτης 14,Χαρισμίδης 16(1).

Ορφέας Ν.Σκοπού (Γκαβανόζης): Λουλούδης 18(3),Καραμπατζάκης,Παπαστεργίου 5(1),Δροσινός 4,Επαμεινώνδας, Δάγκουλας,Θεοδωρόπουλος 11(1),Θεοφανίδης 2,Καλαντίδης 5,Γιοβάνης 2,Κοτόπουλος,Δούμας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr