Έμεινε από δυνάμεις και το “πλήρωσε” ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Λεύκιππο !

Έμεινε από δυνάμεις και το "πλήρωσε" ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Λεύκιππο !

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ  90-69  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ

Είχε δύσκολο έργο εξ αρχής ο Πανσερραϊκός, ο οποίος αντιμετώπιζε στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” τον πρωτοπόρο Λεύκιππο. Οι παίχτες του Θεοδωρίδη ήταν αρκετά καλοί για 30′ και διεκδικούσαν επί ίσοις όροις την νίκη,αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο τελευταίο δεκάλεπτο καταφέρνοντας να πάρουν και μεγάλη διαφορά. Με αυτή την ήττα τα “λιοντάρια” έπεσαν στο 1-3 και σκέφτονται ήδη το εντός έδρας παιχνίδι με την ΔΕΚΑ την ερχόμενη αγωνιστική.

Σε ένα παιχνίδι, που διεξήχθη υπό την παρουσία αρκετών φιλάθλων ο Λεύκιππος ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και έχοντας καλά ποσοστά πήρε μια μικρή διαφορά από τους “κόκκινους”. Ο Πανσερραϊκός όμως ήταν εξίσου καλός στο επιθετικό κομμάτι με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί στο 44-38. Το ίδιο έργο και στο τρίτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν, αλλά να αδυνατούν να ξεφύγουν σε διψήφια νούμερα, κάτι το οποίο πραγματοποίησαν στην τελευταία και καθοριστική τέταρτη περίοδο, εκεί όπου οι παίχτες του Θεοδωρίδη δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν και μοιραία ηττήθηκαν με το ευρύ 90-69.

Δεκάλεπτα: 23-15, 44-38, (ημίχρονο) 64-57, 90-69 (τελικό)

Λεύκιππος Ξάνθης (Βαχαρίδης-Ρετζέπης): Νταβουλτζόπουλος 7, Ιορδάνογλου 16(4), Στεργίου 5(1), Χρήστου 15(1), Σταμπουλής 4, Ζαμπάκης 6, Βοϊβατόπουλος 8, Νικολόπουλος 12(3), Γρούδος 13(2), Παλλάκης 4.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Θεοδωρίδης): Συμεωνίδης 10, Γρίψιος 9(2), Γεωργιανός Π. 7, Τράκας 9(1), Δατσιάδης 3(1), Ντίνος, Θολιώτης 5(1), Σταματόπουλος, Κάτος 19(1), Χορτομάρης 7(1).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr