Έμειναν στο μηδέν Καρπερή & Λαγκαδάς…

Έμειναν στο μηδέν Καρπερή & Λαγκαδάς...

«Άσφαιροι» έμειναν στο φιλικό στην Ηράκλεια ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής και η ΑΠΕ Λαγκαδά. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη ήταν ανώτερη και έχασε ευκαιρίες με τους Χιντασέλι, Μουχάλη, Αγγελούδη και Καραμανλή, ενώ στο δεύτερο οι Σερραίοι ισορρόπησαν και απείλησαν με τους Κρυστάλλη και Κωνσταντίνου (έκανε ντεμπούτο). Πρεμιέρα για την ΑΠΕΛ έκαναν οι νεοαποκτηθέντες, Μέλκας, Κατσαρός και Ντουτσαρίδης, ενώ την πρώην ομάδα τους αντιμετώπισαν οι Κρυστάλλης, Κυρικτσής και Αγγελίδης από την Καρπερή.

ΚΑΡΠΕΡΗ: Κασίμης, Αγγελίδης, Ζάντσιος, Ν. Γκάλιος, Μπίντσης, Μάνος, Κούτλας, Χριστοφορίδης, Χρ. Γκάλιος, Γκόγκας, Κυρικτσής. Έπαιξαν και οι Μαυρουδής, Κωνσταντίνου, Κρυστάλλης, Τουνουσίδης, Σελαλμαζίδης, Νέδος, Γκλαβίνης και οι δοκιμαζόμενοι Μιχαλάκης και Ντουλαπτσής.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Μαυρομιχάλης, Μουχάλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Ντουτσαρίδης, Αθ. Αθανασιάδης, Ταχματζίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Στεφανίδης. Έπαιξαν και οι Μέλκας, Σ. Αθανασιάδης, Σταμπουλής, Ζαννάκης, Κατσαρός, Ζλατίντσης, Καρασαββίδης, Κοντέων, Λαβιδάς.

 

πηγή:pamebala.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr