Έμαθαν αντιπάλους και τρόπο διεξαγωγής οι παιδικές ομάδες… Το SSN έχει το ρεπορτάζ !

Έμαθαν αντιπάλους και τρόπο διεξαγωγής οι παιδικές ομάδες... Το SSN έχει το ρεπορτάζ !

Ερωτηματικό αποτελούσε το πότε θα γίνει η κλήρωση για το παιδικό πρωτάθλημα, πόσες Σερραϊκές ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και πως θα διεξαχθεί η διαδικασία, με την έναρξη του πρωταθλήματος να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Το serressport.gr έχει το ρεπορτάζ σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Πιο συγκεκριμένα, 5 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής, προκύπτουν δυο ζευγάρια και μια ομάδα περνάει κατευθείαν στην επόμενη φάση.

Ο νικητής προκύπτει στις 2 νίκες (best of 3).

Το πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα, θα προκύψει στην συνέχεια, καθώς τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο λόγω της κατάστασης που επικρατεί, με τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας!

Τα ζευγάρια έχουν ως εξής:

Ίκαροι Σερρών – Πανσερραϊκός

Α.Ε.Σ – Νιγρίτα

Ο Λευκώνας περνάει στην επόμενη φάση (άνευ αγώνος) και αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Α.Ε.Σ – Νιγρίτα. Στην συνέχεια ο νικητής αντιμετωπίζει το ζευγάρι Ίκαροι – Πανσερραϊκός για να προκύψει ο πρωταθλητής Σερρών.

Σε όποιον δημιουργείται η εύλογη απορία, πως γίνεται να ξεκινάνε τα παιδικά πρωταθλήματα και οχι η Β’ και η Γ΄Εθνική κατηγορία, η απάντηση είναι απλή. Είναι πολλά τα μόρια…πριμοδότησης για τους νεαρούς αθλητές και υποψήφιους φοιτητές. Το αν είναι δίκαιο ή οχι το μέτρο, άλλη κουβέντα!

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr