Έκταση από το Δήμο στην Ομόνοια για αθλητικές υποδομές πήρε ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός

Έκταση από το Δήμο στην Ομόνοια για αθλητικές υποδομές πήρε ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:sertharros.gr/Δ.ΝΑΤΣΙΟΣ

Το Δ.Σ. Σερρών αποφάσισε κατά πλειοψηφία την παραχώρηση δωρεάν έκτασης 17,5 στρεμμάτων στον “ΜΓΣ Πανσερραϊκός” εντός του αθλητικού πάρκου της Ομόνοιας. Ο εισηγητής του θέματος Ηλίας Γκότσης ανέφερε ότι ο ερασιτέχνης Πανσερρραϊκός ζητά την εν λόγω έκταση κατά χρήση, προκειμένου να διεκδικηθούν πιστώσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών.Ο αντιδήμαρχος διευκρίνισε ότι αν μετά το πέρας της πενταετίας από την παραχώρηση δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού τότε η έκταση περιέρχεται ξανά στον Δήμο Σερρών. Σε περίπτωση που τελεσφορήσουν οι προσπάθειες μετά το πέρας της 25ετίας οι εγκαταστάσεις περιέρχονται στον Δήμο Σερρών και ο ερασιτέχνης Πανσερραϊκός θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί τις υποδομές καταβάλλοντας ένα συμβολικό τίμημα που θα προσδιοριστεί.

 

Για το θέμα τοποθετήθηκαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι που υιοθέτησαν με θέρμη
την εισήγηση του αντιδημάρχου( Στεργίου, Τερζής, Α.Αναστασιάδης, Μηλίδης), ενώ αντίθετα πολλά
ερωτήματα έθεσε ο πρώην αντιδήμαρχος Παύλος Μυστακίδης. Eνστάσεις για επιμέρους ζητήματα
εξέφρασαν ο δημοτικός σύμβουλος Β. Χρυσανθίδης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Διάβαση Πεζών» Δημήτρης Γιαννακίδης.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ sertharros.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr