Έκτακτο Δ.Σ στην Ε.Π.Σ.Σ για τις αποχωρήσεις ομάδων προανήγγειλε ο Βότσης!

Έκτακτο Δ.Σ στην Ε.Π.Σ.Σ για τις αποχωρήσεις ομάδων προανήγγειλε ο Βότσης!

Έκτακτο Δ.Σ στην Ε.Π.Σ.Σερρών προανήγγειλε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών ο α΄ αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Κώστας Βότσης, με αφορμή τις αποχωρήσεις ομάδων που ανακοινώθηκαν, αλλά και όσα κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα πως το “κύμα” θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο το επόμενο διάστημα στην Ανώτερη και στην Β΄ Κατηγορία.

Μπορεί βέβαια πολλές αποχωρήσεις να μην έχουν πάρει ακόμη επίσημη μορφή και απλά να κυκλοφορούν ως φήμες, ωστόσο η Ένωση πιάνοντας τον σφυγμό των ομάδων και την ανησυχία που υπάρχει θέλει να προσπαθήσει να προλάβει καταστάσεις παίρνοντας μέτρα για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.

Ένα πιθανό μέτρο που μπορεί να παρθεί και θα αφορά τις ομάδες των δύο χαμηλότερων κατηγοριών είναι η μείωση του παράβολου συμμετοχής και κάποια κίνητρα που είναι πιθανόν να δοθούν προκειμένου να πειστούν κάποιες ομάδες και να συνεχίσουν να υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Άλλωστε κύριο μέλημα αυτής της διοίκησης ήταν η αύξηση των ομάδων της Ένωσης και όχι φυσικά η μείωση τους και θα προσπαθήσει να παλέψει προς αυτή την κατεύθυνση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr