Έκπληξη το “αντίο” Χατζηδημητρίου – Τέλος και ο Μαφουτά

Έκπληξη το "αντίο" Χατζηδημητρίου - Τέλος και ο Μαφουτά

Αποδεσμεύσεων συνέχεια στον Πανσερραϊκό. Εδώ και καιρό είχε παρθεί η απόφαση για κάποιους παίκτες, όμως, έπρεπε να ολοκληρωθούν και τυπικά οι διαδικασίες μέχρι να βγει η ανακοίνωση. Και αν για τον Μαφουτά ήταν αναμενόμενο, η αποδέσμευση του Χατζηδημητρίου ήταν μία έκπληξη, παρότι ο παίκτης φαίνεται να γνώριζε εδώ και καιρό τις προθέσεις προπονητή και διοίκησης.

 

Ο Λουίς Μαφουτά, ο οποίος αγωνίστηκε σε οκτώ ματς στο πρώτο μισό της σεζόν και είχε ένα γκολ δεν ικανοποίησε στον βαθμό που περίμενε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ενώ και ο Χατζηδημητρίου αγωνίστηκε σε επτά ματς πετυχαίνοντας επίσης ενά γκολ, αλλά και αυτός δεν έδωσε το μάξιμουμ που περίμενε ο προπονητής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λύθηκαν σήμερα το πρωί κοινή συναινέσει τα συμβόλαια των Μιχάλη Χατζηδημητρίου και Louis Mafouta. Βοήθησαν και οι δύο τα μέγιστα στο φετινό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και τους ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια στις καριέρες τους και στις ζωές τους! #παλικάρια».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr