Έκπληξη με Λεωνίδα Υφαντίδη στον πάγκο για την Δόξα Λιθοτόπου!

Έκπληξη με Λεωνίδα Υφαντίδη στον πάγκο για την Δόξα Λιθοτόπου!

Κίνηση-ματ για τα επίπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Σερρών έκανε η Δόξα Λιθοτόπου, η οποία και ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λεωνίδα Υφαντίδη στην τεχνική της ηγεσία ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν στην Επίλεκτη Κατηγορία.

Ο 62χρονος προπονητής, που κατάγεται άλλωστε από το χωριό, πήρε την απόφαση να δεχθεί της πρόταση της νέας διοίκησης ευελπιστώντας να συνδυάσει την επιστροφή του στις ρίζες με μία επιτυχία για την Δόξα που θέτει ως στόχο τον πρωταθλητισμό!

Τα προηγούμενα χρόνια ο Υφαντίδης δούλεψε μεταξύ άλλων σε Κιλκισιακό, Άρη Παλαιοχωρίου, Καμπανιακό, Βέροια, Πυρσό Γρεβενών, Μακεδονικό, Θερμαϊκό Θέρμης, ΑΠΕ Λαγκαδά, Ηρακλή Αμπελοκήπων κ.α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας:

Το μεγάλο μπαμ έγινε. Με υπερηφάνεια, η ΔΟΞΑ Λιθοτόπου, ανακοινώνει την συνεργασία της με τον γνωστό προπονητή, Λεωνίδα Υφαντίδη και είναι έτοιμη για μεγάλες πτήσεις !!!
Κόουτς, καλώς ήρθες στην γενέτηρά σου !!!”

Παράλληλα ανακοινώθηκε και το νέο 9μελες Δ.Σ που πιάνει δουλειά για να ανοίξει τον δρόμο της… δόξας. Αναλυτικά:

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ (Πρόεδρος)
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Αντιπρόεδρος)
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Γεν. Αρχηγός)
ΖΥΓΚΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Τεχνικός Σύμβουλος)
ΖΥΓΚΕΡΙΔΗΣ ΛΕΥΘΕΡΗΣ (Ταμίας)
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (Γραμματέας και Υπ. Τύπου)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Εφορος Δη. Σχέσεων)
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Μέλος)
ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (Μέλος)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr