Έκπληξη με Λεωνίδα ο Πανσουλιακός!

Έκπληξη με Λεωνίδα ο Πανσουλιακός!

Tην έκπληξη με την απόκτηση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή Χρήστου Λεωνίδα έκανε ο Πανσουλιακός ο οποίος και ανακοίνωσε τον ερχομό του καλοσωρίζοντας τον στην οικογένεια των “πορτοκαλί” και του ευχόμενος καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

Ο 39χρονος που έχει την δυνατότητα να προσφέρει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και σίγουρα η καλή του σχέση με τον Γιώργο Κεχλιμπάρη έπαιξε ρόλο στην συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Χρήστος Λεωνίδας έχει αγωνιστεί σε Μέγα Αλέξανδρο Αγκίστρου,Δόξα Βυρώνειας, Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου, ενώ λίγο αργότερα πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, στον οποίον δεν έπαιξε αλλά δόθηκε δανεικός στον Πιερικό και στην συνέχεια επέστρεψε στις Σέρρες και έπαιξε σε Μέγα Αλέξανδρος Ηράκλειας, Οδυσσέα Αναγέννησης, Εθνικό Γαζώρου και ΑΕ Χρυσού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr