Έκπληξη με Αγγελίδη στην Ελπίδα Σκουτάρεως!

Έκπληξη με Αγγελίδη στην Ελπίδα Σκουτάρεως!

Άμεσα κινήθηκε η Ελπίς Σκουτάρεως για να αναπληρώσει το κενό στο ρόστερ της, ειδικά μετά την αποχώρηση του Κωφοκώτσιου και βρήκε την λύση σε ένα γνώριμο πρόσωπο από τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, καθώς απέκτησε τον Κώστα Αγγελίδη.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που πραγματικά είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στο μεσοαμυντικό κομμάτι έρχεται για να ενισχύσει την προσπάθεια του “τριφυλλιού” να παραμείνει στην κορυφή.

Μάλιστα η Ελπίς θα γίνει η 4η του Σερραϊκή ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί ακόμη στον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ έχει παίξει επίσης για τη Νάουσα και την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως: «Έρχομαι στην ομάδα για να συναντήσω πολλούς πρώην συμπαίκτες και πολλούς φίλους, για να βοηθήσω δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

“Η Ελπίς καλωσορίζει τον Κώστα στην οικογένεια της και του εύχεται του υγεία πάνω απ’ όλα και να καταφέρει να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας…” κατέληγε η ανακοίνωση της ομάδας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr