Έκπληξη… ΑΝ ΓΙΝΕΙ το Πανσερραϊκός-Λαμία! Παραμένει το λευκό τοπίο!

Έκπληξη... ΑΝ ΓΙΝΕΙ το Πανσερραϊκός-Λαμία! Παραμένει το λευκό τοπίο!

Απίθανη θα πρέπει να θεωρείται η διεξαγωγή της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης του Πανσερραϊκού με τη Λαμία για την 10η αγωνιστική της Football league. Ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου Σερρών είναι καλυμμένος από παγωμένο χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες της νύχτας θα δημιουργήσουν ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες για την διεξαγωγή του  αγώνα.  

 

Όπως κατέστη σαφές τις προηγούμενες ημέρες είναι δύσκολο να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος, καθώς αυτό θα έχει ως συνέπεια την καταστροφή του χόρτου, οπότε το μόνο που μένει είναι ο τελευταίος έλεγχος από παρατηρητή και διαιτητή του πρωί της Κυριακής.

 

Η Λαμία βρίσκεται ήδη στις Σέρρες και δεν θα ήθελε να επιβαρυνθεί με ακόμη ένα ταξίδι, εφόσον αναβληθεί το ματς, ωστόσο με τον καιρό δεν τα βάζει κανείς. Άλλωστε δεν έγινε κανένα ματς το Σάββατο, έχοντας γήπεδο καλυμμένο από χιόνι.

 

Πάντως ο Παναγιώτης Διλμπέρης ανακοίνωσε κανονικά την 18αδα στην οποία βρίσκονται οι: Μέλκας,Κασίμης,Stevic,Ιωαννίδης,Βοσκόπουλος,Παπατζίκος,Jessy,Τσούτσης,Ρούτσης,Κανούλας,Τσιμίκας, Κάκκο,Τσελεπίδης, Καψάλης,Παναγιωτίδης,Σιάκκας,Κτιστόπουλος,Τσομαχασβίλι.

φωτό:ert.gr/EΡΑ ΣΕΡΡΩΝ(Δείτε ΕΔΩ)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr