Έκοψε βασιλόπιτα το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πανσερραϊκού

Έκοψε βασιλόπιτα το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πανσερραϊκού

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός πραγματοποίησε τον χορό του και έκοψε την βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά, στο οικογενειακό κέντρο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, στον Αη Γιάννη Σερρών.  Κατάμεστο το κέντρο από τις αθλήτριες όλων των τμημάτων της ομάδας (υποδομές, κορασίδες, νεάνιδες, γυναικών) καθώς και το τμήμα των… «βετεράνων» που εξακολουθούν να στηρίζουν την ομάδα.

Το διοικητικό συμβούλιο του τμήματος με επικεφαλής τον Έφορο του κ. Νίκο Τατιτζικίδη και το μέλος της διοίκησης κ. Δημήτρη Γιαννάκη, είχαν φροντίσει για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Το φλουρί στις… “βετεράνες” 

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός κ. Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, τυχερές της βραδιάς οι «βετεράνες» παίκτριες της ομάδας που στο κομμάτι τους βρέθηκε το φλουρί. Ο χορηγός της ομάδας POLIECO βράβευσε τον προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Δώδο για την συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

πηγή:anexartitos.gr, ο φακός του οποίου ήταν εκεί και σας δίνει μέσα από τις φωτογραφίες μια… «μικρή γεύση» από το γλέντι!!!

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός πραγματοποίησε τον χορό του και έκοψε τ…

Posted by Ανεξάρτητος on Sonntag, 28. Januar 2018

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr