Έκοψε βασιλόπιτα και… ενισχύθηκε η Αναγέννηση Ν.Πετριτσίου

Έκοψε βασιλόπιτα και... ενισχύθηκε η Αναγέννηση Ν.Πετριτσίου

Την βασιλόπιτα της έκοψε τις προηγούμενες ημέρες και η Αναγέννηση Ν.Πετρισίου, με τις ευχές για υγεία και επιτυχία συνοδεύουν την εκδήλωση για την ιστορική ομάδα που δίνει την δική της μάχη στον α΄ όμιλο της Β΄ Κατηγορίας για να κάνει και πάλι το άλμα και να επιστρέψει.

Τυχερός ήταν ο προπονητής Αντώνης Ζλατίντσης και μένει να φανεί αν όντως η παρουσία του σε συνδυασμό με το φλουρί αποδειχθεί γουρλίδικη για την Αναγέννηση.

Κατά τα άλλα και επειδή η ομάδα μόνο από τύχη δεν μπορεί να ανέβει χρειαζόταν και ενίσχυση, για αυτό έγιναν και προσθήκες. Συγκεκριμένα επέστρεψε ο Πασχάλης Αραμπατζής, ο οποίος έλειψε για ένα διάστημα στο εξωτερικό, ενώ αποκτήθηκαν από τον Α.Ο.ΨΩΜΟΤΟΠΙΟΥ ο Simeon Simeonov(τερματοφυλακας) και ο Georgi Vladimirov (επιθετικός), ο Θάνος Γάδος από την ΟΡΕΙΝΗ και ο μικρός Θοδωρής Κούμλελης από τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr