Έκλεισε τον Παπαδόπουλο σε διπλό ρόλο το Ρούπελ !

Έκλεισε τον Παπαδόπουλο σε διπλό ρόλο το Ρούπελ !

Οι “μπλε” ανακοίνωσαν την μεταγραφή του 32χρονου περιφερειακού,Σπύρου Παπαδόπουλου,που αγωνιζόταν στον Ερμή Σερρών. Πρόκειται για τον περσινό mvp του εργασιακού πρωταθλήματος, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ερασιτεχνική ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 

Επίσης, ο Παπαδόπουλος με σημαντικές διακρίσεις στον στίβο και έχοντας τελειώσει την γυμναστική ακαδημία όντας γυμναστής στον σύλλογο Γ.Σ Σέρρες ’93, θα αποτελέσει και τον γυμναστή της ομάδας αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο. Έχει διατελέσει γυμναστής των Ικάρων στην Β’Εθνική κατηγορία για 2 χρόνια και θα συνεχίσει και φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 32χρονο guard,Σπύρο Παπαδόπουλο και τον καλωσορίζει στην ομάδα μας. Ο νέος παίχτης της ομάδας θα αναλάβει διπλό ρόλο αφού θα αποτελέσει και τον γυμναστή της ομάδας.

Έπειτα από 5 χρόνια στο εργασιακό πρωτάθλημα και προερχόμενος από μια χρονιά που αναδείχθηκε MVP, το μεράκι του για το μπάσκετ οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να συμφωνήσουν μαζί του. Ο Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ο 32χρονος point guard θα αποτελέσει και τον γυμναστή της ομάδας, με το βιογραφικό του να είναι κάτι παραπάνω από “πλούσιο”.

-Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το αγώνισμα των 400μ με εμπόδια.
-Στην αθλητική του καριέρα κατέκτησε 12 πανελλήνια πρωταθλήματα, την 5η θέση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και την 4η θέση στο παγκόσμιο εφήβων ενώ είναι κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ παίδων στα 400μ με εμπόδια.
-Παράλληλα με την αθλητική του καριέρα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Σερρών και στη συνέχεια έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Κινησιολογία.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του κλασικού αθλητισμού ως προπονητής στον Γ.Σ. Σέρρες ’93 ενώ έχει διατελέσει γυμναστής των Ικάρων στην Β’Εθνική κατηγορία τα τελευταία δυο χρόνια.

Καλώς ήρθες Σπύρο ! Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr