Έκλεισε τη σεζόν με εύκολη νίκη ο ΑΟ Ηράκλειας

Έκλεισε τη σεζόν με εύκολη νίκη ο ΑΟ Ηράκλειας

Μια καλή χρονιά, που θα μπορούσε να είναι και καλύτερη έφτασε στο τέλος της με την Ηράκλεια να τερματίζει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας 7 νίκες σε σύνολο 22 αγώνων. Η φετινή χρονιά μπορεί να κριθεί ως θετική, καθώς πολλοί πιτσιρικάδες (παίδες-έφηβοι) είχαν βασικό ρόλο στην ομάδα και πήραν εμπειρίες,κάτι που μετράει περισσότερο από το καθετί.

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο σημαδεύτηκε από την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Νίκου Βάκα (έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια σε όλους τους τομείς), η Ηράκλεια είχε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο έφτανε ώστε να της δώσει την νίκη.

Δεκάλεπτα: 20-13, 51-25 (ημ.), 62-37, 79-67.

Ηράκλεια(Μάντζιος): Ατλάσης 8,Μπαμπαχμίδης 2,Αποστολάκης 7,Μέσσας 12,Παναγιωτίδης 11(1),Κουρτίδης,Μιντσώκης,Καραγιαννίδης 5,Κουτλής 18,Κουντουράς 1,Βάκας 8(2),Μιντσώκης 7.

Μακεδόνες Κρηνίδων(Σερεμέτης): Σερεμέτης 16(1),Μερκουρόπουλος 9,Μπάλος 5(1),Φερδερίκος 18(2),Ευρώπας 9(1),Γεωργαράκης 10.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr