Έκλεισε μετά απο 4 χρόνια ο κύκλος Ποργιόπουλου στους Ικάρους!

Έκλεισε μετά απο 4 χρόνια ο κύκλος Ποργιόπουλου στους Ικάρους!

Η ομάδα των Ικάρων με μια λιτή αλλά θερμή σε λόγια ανακοίνωση, ενημέρωσε το κοινό της, για την λύση της συνεργασίας με τον coach Ποργιόπουλο, τον οποίο ευχαρίστησε για την συνεισφορά του στη νέα εποχή των «κυανοκίτρινων».

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο. Τα μέλη της διοίκησης των Ικάρων θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Ποργιόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 4 χρόνια και ιδιαιτέρως για την συνεισφορά του στην επιστροφή της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών με την άνοδο στην Β΄ Εθνική και την προσπάθεια ανόδου στην Α2. Ευχόμαστε στον μακροβιότερο προπονητή των Ικάρων (2011-13 Bench Coach και 2014-2018 Head Coach) καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η διοίκηση των Ικάρων, μετά το τέλος της φετινής και επιτυχημένης σεζόν, χωρίς όμως happy end, δεν πήρε αποφάσεις εν θερμώ, αλλά έδωσε χρόνο σε όλους στον σύλλογο, για περισυλλογή. Πλέον 15 μέρες μετά την λήξη του πρωταθλήματος, πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, ώστε να φρεσκαριστούν τα «κυανοκίτρινα» αποδυτήρια με πρόσωπα και ιδέες, έπειτα από 4 χρόνια παρουσίας του μακροβιότερου Σερραίου προπονητή στον πάγκο της ομάδας, που συνολικά το έργο του κρίνεται επιτυχημένο.


Οι σκέψεις και οι συζητήσεις δεν είναι πολλές, στην Σερραϊκή ομάδα, αφού το πλάνο είναι ένα και δεν θα αλλάξει ούτε την επόμενη χρονιά. Ο νέος τεχνικός που θα αναλάβει, πρέπει να έχει στην φιλοσοφία του, την πρόοδο και την εξέλιξη των νέων ταλέντων από την πολυπληθή «κυανοκίτρινη ακαδημία», που θα πλαισιώσουν, τους έμπειρους παίκτες της ομάδας και θα οδηγήσουν τους Ικάρους, στις επόμενες επιτυχίες αλλά με στέρεες βάσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr