Έκλεισε και Ζιώγα ο Πανσερραϊκός

Έκλεισε και Ζιώγα ο Πανσερραϊκός

Ακόμη μία μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή ολοκλήρωσε ο Πανσερραϊκός, καθώς έντυσε στα κόκκινα τον Γρηγόρη Ζιώγα ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο 19χρονος μέσος με καταγωγή από τα Γιάννινα είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Σερρών και έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ κάνοντας προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα για αρκετό καιρό, ενώ ο Σάκης Αναστασιάδης των γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Κ20 του Ηρακλή. Πέρυσι αγωνίστηκε με την Κ20 της ΑΕΚ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Κατά τα άλλα είναι ανοιχτή η απόκτηση των Δραμινών Πάρη Χατζηκούρτη, Φώτη Φωτιάδη και Στράτου Παρούτση, ενώ σύντομα θα γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα από τους παίκτες της ομάδας Νέων, με τους Αποστολόπουλο, Κιουσεκτσίδη, Μπομπότα, Σαμαρά, Μπουτάκογλου, να είναι αυτοί που φαίνεται πως σε πρώτη φάση ικανοποίησαν τον Σάκη Αναστασιάδη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr