Έκανε το καθήκον του ο Πανσερραϊκός προχώρησε εύκολα στο κύπελλο της ΕΠΣΣ

Έκανε το καθήκον του ο Πανσερραϊκός προχώρησε εύκολα στο κύπελλο της ΕΠΣΣ

Ο Πανσερραϊκός δεν είχε διάθεση για πολλά πολλά και καθάρισε εύκολα την ομάδα «1800 Σέρρες», σε έναν θεσμό που βρίσκεται επειδή… πρέπει και μόνο, προχωρώντας έτσι στην επόμενη φάση.

Τα «λιοντάρια» χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα και με το μυαλό στην Αλεξανδρούπολη, όπου αντιμετωπίζουν τον υπολογίσιμο τοπικό Εθνικό, επικράτησαν άνετα με σκορ 3-1, επί ενός αντιπάλου που τα έδωσε όλα για τη νίκη… Άλλωστε, το όνομα του Πανσερραϊκού είναι θελκτικό, ώστε να μείνει η 1800, στην ιστορία με μια τέτοια νίκη, εάν ερχόταν. Υπολόγισαν όμως, χωρίς τον Σάκη Αναστασιάδη και τους παίκτες του… βασικούς ή αναπληρωματικούς, αφού ξεκούρασε και αρκετούς.

Το 3-1(Obosu 1-0, Ταντιτς πεναλτι 1-1, Παπαβασιλείου 1-2, Παπαδόπουλος 1-3) ήρθε χωρίς κόπο αλλά με φόβο για τραυματισμούς, αφού το σκληρό παιχνίδι, αναίτια, ήταν πρωταγωνιστής, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά στα πηγαδάκια των φιλάθλων. Υπεύθυνοι γι΄αυτό ήταν οι διαιτητές του αγώνα, που στο β΄ ημίχρονο έχασαν τον έλεγχο και τις σημαντικές φάσεις, δίνοντας αφορμή για σχόλια, δυσφημίζοντας τόσο την ΕΠΣ Σερρών όσο και τον σύνδεσμο διαιτησίας, αφού όταν αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός σε αγώνα θα πρέπει άπαντες να είναι πιο προσεκτικοί…

Αντίθετα θετικά σχολιάστηκε από τον κόσμο, το γηπεδάκι της «1800»πισω από το μουσικό σχολείο, όπου είναι ένα μικρό στολίδι, κυρίως στο χώρο τον αποδυτήριων και τον περιβάλλοντα χώρο. Μπράβο στους ανθρώπους της ομάδας για την προσωπική δουλειά και τα χρήματα που επένδυσαν,  αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για άλλους παράγοντες των ομάδων της ΕΠΣΣ.

 

1800 Σέρρες:

Γκαϊδατζάκης, Παπαδόπουλος Ι. , Παπαδόπουλος Στ., Τυχάλας, Ζέττας, Δίγκας, Θεοχάρης (64’ Αναγνωστίδης), Μπογιατζής, Γιουμίδης, Τάντιτς, Αγγελακάς.

Πανσερραϊκός:

Γιαννακίδης, Μπάρδας, Νέδος, Καστριτσέας, Χριστοφορίδης (46’ Παρουτσής) , Πούφλης (83’ Παπαδόπουλος), Πέτρου, Κούτλας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος, Obosu.

Διαιτητές: Σαφούρης-Σάββας-Φράγκαλας

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr