Έκανε “στάση” στην Καβάλα η Α.Ε.Σ !

Έκανε "στάση" στην Καβάλα η Α.Ε.Σ !

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ  74-67  Α.Ε.Σ

 

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η Α.Ε.Σ, η οποία δεν κατάφερε να περάσει από την Καβάλα κόντρα στον Ηρακλή. Οι παίχτες του Στάυρου Ιωσηφίδη δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση που διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν έφτασαν στην ανατροπή και την νίκη. Απών από το χθεσινό παιχνίδι ήταν ο έμπειρος Θολιώτης.

Το 45-28 του πρώτου ημιχρόνου ήταν αδύνατο να καλυφθεί παρά τις προσπάθειες των “γαλάζιων”. Έτσι, η Α.Ε.Σ πήρε το πρώτο της κίτρινο φύλλο αγώνος μετά από 4 αναμετρήσεις. Ακολουθεί το Σερραϊκό ντέρμπι με τον Γυμναστικό την ερχόμενη αγωνιστική για το σύνολο του Ιωσηφίδη.

Δεκάλεπτα: 20-13, 45-28, 62-49, 74-67

Α.Ε.Σ. (Ιωσηφίδης): Γιαννούλης 10, Χατζηπασχάλης, Χατζηδήμος 2, Τράκας 11, Θεοδοσιάδης 13, Μάνδραλης, Κοβανίδης 10 (2), Κούτλης 4, Δούκας Δ. 17.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr