Έκανε έφεση ο Οδυσσέας Αναγέννησης- Στην αναμονή όλη η Επίλεκτη

Έκανε έφεση ο Οδυσσέας Αναγέννησης- Στην αναμονή όλη η Επίλεκτη

Την τελευταία ημέρα της προθεσμίας επέλεξε ο Οδυσσέας Αναγέννησης προκειμένου να καταθέσει έφεση στην δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την απόρριψη της καταγγελίας του από την Ε.Π.Σ.Σερρών σχετικά με το κύρος του αγώνα Ασπίς Δραβήσκου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής.

 

Ο πρόεδρος του Οδυσσέα Αναγέννησης Γιώργος Σαμουηλίδης και ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας Λάκης Σημαιοφορίδης είχαν δηλώσει εξ αρχής πως θα προβούν στην συγκεκριμένη κίνηση εφόσον δεν δικαιωθούν στο πρωτοβάθμιο όργανο και πλέον η αναμονή των ομάδων της Επίλεκτης παρατείνεται και τα Play Off όπως και τα Play Out παραμένουν στον αέρα και είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν και πότε θα ολοκληρωθούν.
Η διοίκηση της ΕΠΣ Σερρών όντας σε ανοικτή επικοινωνία με την ΕΠΟ έχει ζητήσει την έκδοση της απόφασης όσο το δυνατόν πιο σύντομα προκειμένου να μπορέσει να κηρύξει σέντρα στην 2η φάση του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα όμως αρχίζει να εξαντλείται και η υπομονή των ομάδων!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr