Έδωσε εξηγήσεις από την… Ακρόπολη των Σερρών ο πρόεδρος του ΟΦΗ!

Έδωσε εξηγήσεις από την... Ακρόπολη των Σερρών ο πρόεδρος του ΟΦΗ!

«Μακάρι ΟΦΗ και Πανσερραικός, να ανταμώσουν ξανά στην Σούπερ Λίγκ». Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, ευχήθηκε στους παράγοντες του Πανσερραικού, να έχουν μια καλή χρονιά και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ έγινε το βράδυ της Κυριακής (29/10) σε εστιατόριο στην Ακρόπολη των Σερρών, εκεί όπου παραβρέθηκαν για λογαριασμό της Σερραϊκής ΠΑΕ οι Σερραίοι συνεργάτες της νέας διοίκησης, Βασίλης Πουρτουλίδης και Δημήτρης Θεοδωρίδης.

«Δεν ήθελα να προσβάλω κανένα με την αναφορά μου στο Facebook τις προηγούμενες μέρες. Ηταν μια αναφορά προσωπική, για να ντοπάρω τους παίκτες μας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος» ανέφερε ο κ. Τσάλος στους παράγοντες του Πανσερραικού, με τους οποίους συζήτησε για πολύ ώρα, θέματα που αφορούν τις δυο ομάδες.

«Κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια, σε μια ιστορική ομάδα, όπως είμαστε και εμείς. Τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Ο ΟΦΗ και ο Πανσερραικός, είναι δυο μεγάλες ομάδες της επαρχίας και λείπουν από την Σούπερ Λίγκ» πρόσθεσε ο κ. Τσάλος, ο οποίος μάλιστα μίλησε και στο ΔΙΚΤΥΟ για την προσπάθεια του ΟΦΗ και των μετόχων της ΠΑΕ, λέγοντας ότι «έχουν βάλει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία δυο χρόνια. Το όραμα μας είναι να δούμε ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και εύχομαι φέτος να τα καταφέρουμε».

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr