Έγινε αποδεκτή και μετά… δεν έγινε η παραίτηση Αμανατίδη!

Έγινε αποδεκτή και μετά... δεν έγινε η παραίτηση Αμανατίδη!

Φοβερό! Ενώ η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με ανακοίνωση της, την οποία παραθέτουμε παρακάτω, αρχικά είχε κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Περικλή Αμανατίδη, λίγη ώρα αργότερα την κατέβασε και ανακοίνωσε πως η παραίτηση δεν γίνεται αποδεκτή και θα ακολουθήσουν εξελίξεις! 

Ανακοίνωση no1:

“Αποδοχή παραίτησης του προπονητή από την διοίκηση. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έκανε δεκτή πριν λίγο την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης και ο βοηθός του Σήφης Μωϋσίδης. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τον επαγγελματισμό τους και την αυτοθυσία τους ερχόμενοι στην ομάδα σε μια πολύ δύσκολη καμπή της. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε επαγγελματικό αλλά πρώτιστα σε προσωπικό επίπεδο”.

Ανακοίνωση no2:

“Η διοίκηση ενημερώνει ότι δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του κ.Αμανατίδη. Θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και θα σας κρατήσουμε ενήμερους”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr