Έγιναν και επισήμως οι ανανεώσεις των έξι στον Πανσερραϊκό!

Έγιναν και επισήμως οι ανανεώσεις των έξι στον Πανσερραϊκό!

Οι μηχανές… στο φουλ για τον Πανσερραϊκό με την ΠΑΕ να βρίσκεται σε “οργασμό” ανακοινώσεων το πρωί της Τρίτης. Μετά τον Σάκη Αναστασιάδη και τον Χαράλαμπο Ζιγκερίδη οι “κόκκινοι” επισημοποίησαν και τις συμφωνίες με έξι ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Ο λόγος για τους Γιώργιο Σιάκκα, Δημήτρη Γκούρτσα, Στέργιο Τσιμίκα, Χρήστο Ρούτση, Γιάννη Βοσκόπουλο, Borivoje Ristic που όπως αναφέρει η ΠΑΕ: “Κάνανε υπομονή σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και βάλανε πλάτη για ακόμα μια φορά” σχολιάζοντας πως δεν φτάνουν τα περιβραχιόνια, καθώς αν μη τι άλλο άπαντες τα δικαιούνται.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές αν και είχαν τη δυνατότητα δεν έκλεισαν σε κάποια άλλη ομάδα περίμεναν καρτερικά τις εξελίξεις στην ΠΑΕ θέλοντας για τους δικούς του λόγους ο καθένας να συνεχίσουν στα “κόκκινα”, όπερ και εγένετο.

Και οι έξι αποτελούσαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βασικά κομμάτια της ενδεκάδας του Πανσερραϊκού και πάνω τους θα χτιστεί η νέα ομάδα που θα σχεδιάσει ο Σάκης Αναστασιάδης.

Το όνομα που δεν υπάρχει στην ανακοίνωση είναι αυτό του Γιώργου Ιωαννίδη, ωστόσο με σχόλιο στο facebook η ΠΑΕ προανήγγειλε και την δική του ανανέωση σύντομα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr