Έβγαλαν συμπεράσματα Ορφέας και Ηράκλεια !

Έβγαλαν συμπεράσματα Ορφέας και Ηράκλεια !

Σε φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Σκοπό, Χρήστος Γκαβανόζης και Νίκος Μάντζιος έβγαλαν ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την εικόνα των ομάδων τους και τι απαιτείται, ώστε οι δυο ομάδες να παρουσιάσουν βελτίωση με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και είχε προπονητικό χαρακτήρα,καθώς δεν κρατήθηκε ούτε σκορ. Βέβαια και να υπήρχε, θα ήταν το τελευταίο που θα απασχολούσε τους προπονητές. Και οι δυο ομάδες είχαν κάποιες απουσίες με τον Χρήστο Γκαβανόζη να βλέπει τους μικρούς να έχουν καλή απόδοση, ενώ τον Νίκο Μάντζιο να έχει περισσότερες απαιτήσεις από τους μικρούς του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ορφέας αντιμετώπισε πριν από λίγο το Ρούπελ σε φιλικό αγώνα,ενώ η Ηράκλεια έχει “κλεισμένο” φιλικό με τον Γ.Σ Σερρών την Τετάρτη,ενώ ενδέχεται να κοντραρισθεί και με το Ρούπελ μέσα στην εβδομάδα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr