“Έβαψε” το προφίλ του… στα κόκκινα & έρχεται από το Παρίσι για τον Πανσερραϊκό!

"Έβαψε" το προφίλ του... στα κόκκινα & έρχεται από το Παρίσι για τον Πανσερραϊκό!

Οι ημέρες κυλούν και το κουβάρι γύρω από τα πρόσωπα που αναμένεται τις επόμενες ώρες να αναλάβουν τις τύχες του Πανσερραϊκού αρχίζει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται! Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΑ Σερρών ο επιχειρηματίας που θα έρθει στις Σέρρες για τις υπογραφές και προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών λέγεται Αντώνης Βούρτσης! Με κάθε επιφύλαξη βέβαια…

Ο συγκεκριμένας είναι Έλληνας  επιχειρηματίας του εξωτερικού ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα, κατοικεί στο Παρίσι, ενώ έχει σπουδάσει administration of business στο York University στο Τορόντο του Καναδά. Ο συγκεκριμένος, μαζί προφανώς και με άλλους ασχολείται με διάφορες επιχειρήσεις, μία εκ των οποίων έχει να κάνει με το εμπόριο ψαριών.

Αξίζει να αναφερθεί και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείo της… αλήθειας της περίπτωσης του, πως μόλις πριν από τρεις ημέρες στην σελίδα του στο facebook έβαλε ως φωτογραφία προφίλ τον Λέοντα της Αμφίπολης σε κόκκινο φόντο και ως φωτογραφία εξωφύλλου την Θύρα 5… στα καλά της, προφανώς από κάποιο ματς της Σούπερ Λιγκ με τους φιλάθλους να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά μένει να φανούν και στην πράξη με τις επίσημες ανακοινώσεις και την συνέντευξη τύπου του νέου “αφεντικού” του Πανσερραϊκού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr