Άψογο το Final 4 Βόλεϊ γυναικών απο τους φορείς των Σερρών-Ας ξαναδούμε νωρίτερα, απο 30 χρόνια πάλι sport event!

Άψογο το Final 4 Βόλεϊ γυναικών απο τους φορείς των Σερρών-Ας ξαναδούμε νωρίτερα, απο 30 χρόνια πάλι sport event!

Το Final 4 του κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ, διοργανώθηκε άριστα απο όλους τους αρμόδιους φορείς (Δήμος Σερρών, Αθλητικός οργανισμός, ΕΟΠΕ, ΕΛ.ΑΣ. κλπ) δείχνοντας μια πλούσια εικόνα σε όλη την Ελλάδα, παρά την ένδεια μας, σε αθλητικές υποδομές, αφήνοντας παράλληλα μια σημαντική παρακαταθήκη, για την ικανότητα άψογης διοργάνωσης στο μέλλον!

Τελικά μπορούμε

Αυτό το crach test, έκανε αρκετό κόσμο να αγκαλιάσει, κάτι όμορφα φτιαγμένο, όχι στο δημοφιλέστερο άθλημα της χώρας, όχι στην σημαντικότερη διοργάνωση της Ελληνικής πετοσφαίρισης αλλά έστω σε ενα τουρνουά με πανελλαδικό ενδιαφέρον και υψηλή ποιότητα στο σπορ σε επίπεδο γυναικών…έπειτα δυστυχώς από 27 ολόκληρα χρόνια, όπως σωστά έγραψαν οι συνάδελφοι της πρωτεύουσας.

Η εικόνα που έδειξε το ταλαιπωρημένο και όχι ιδιαίτερα -τελικά- αναβαθμισμένο ΔΑΚ (δεν άνοιξαν πάλι οι πτυσσόμενες κερκίδες) μεσώ της κρατικής τηλεόρασης σε όλη την Ελληνική επικράτεια, ήταν καλά φτιασιδωμένη και εν τέλει όμορφη, φωνάζοντας: ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, μπορούμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα, εάν μας στηρίζεται και εάν διεκδικούμε.

Συγχαρητήρια στους Σερραίους φορείς αλλά όχι στις υπερβολές

«Η πόλη και ο νομός των Σερρών έχει έντονο βολεϊκό χαρακτήρα», δήλωσε από ευγένεια ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος, αλλά αυτό, σίγουρα δεν ισχύει και το κατανοούμε καλύτερα, όσοι ζούμε και ασχολούμαστε με τα σπορ, έστω κι αν υπάρχουν ακόμα αθλητές και παράγοντες, που αγαπούν φανατικά τον ΑΟΣ. Όμως, τα αστέρια του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, όντως έλαμψαν και αποθεώθηκαν στις Σέρρες, απο το κατάμεστο και τις δυο μέρες, ΔΑΚ, δείχνοντας οτι αγαπάμε την πετοσφαίριση!

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη, στον Δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη, όπως και στον Βασίλη Χρυσανθίδη της παράταξης Φωτιάδη και τους υπόλοιπους υπαλλήλους ή αιρετούς του αθλητικού οργανισμού, καθώς και στον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δ. Σερρών Νίκο Ιλανίδη και τον τεχνικό σύμβουλο υλοποίησης της διοργάνωσης, Κωνσταντίνο Βέρρο, για την άψογη εικόνα που παρουσίασαν, δείχνοντας την καλή πλευρά των φορέων, που όταν θέλουν, πετυχαίνουν πολλά και καλά!

Να παίζουμε όμως, χαμηλά την μπάλα… διότι μας έκαναν το αίτημα για συνδιοργάνωση απο την ΕΟΠΕ και δεν το διεκδικήσαμε μόνοι μας. Θυμίζουμε: «…Αγαπητέ Δήμαρχε, επειδή στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης στον αθλητισμό είναι μεγάλη, απευθυνόμαστε σε εσάς και υποβάλλουμε αίτημα να γίνετε συνδιοργανωτής του F4 του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος 2019…».

Κι επίσης, σίγουρα, δεν φιλοξενούμε συχνά τέτοια events, ούτε έχουμε μεγάλη εμπειρία απο τέτοιες διοργανώσεις, ούτε είναι ιδιαίτερα αξιομνημόνευτες οι εγκαταστάσεις μας, για να καμαρώνουμε οτι φιλοξενούμε με αξιώσεις, αθλητές υψηλού βεληνεκούς… εκτός κι αν το «αθλητικό πανόραμα» είναι παρόμοιο μέγεθος ή ζούμε σε άλλη πόλη. Ας είστε λίγο πιο ταπεινοί, για καλό σας είναι…

Ας έχουν γνώση οι επόμενοι

Κι επειδή τα μηνύματα που λαμβάνουμε ως συντακτική ομάδα, είναι πολλά απο τον κόσμο, δεν γίνεται να απαξιώνουμε το κριτήριο του κοινού, που καμάρωσε μεν αλλά ταυτόχρονα προβληματίστηκε! Διότι θεωρούν πολλοί αναγνώστες, οτι τώρα τελευταία, γίνεται οτι γίνεται ή οτι προλαβαίνουν να κάνουν οι μεγαλοσχήμονες για προεκλογικούς λόγους… Σύντομα θα κάνουμε την ανάδρομη μας ως SSN στην αθλητική 8ετια, του Δήμου, «εκλογοαπολογιστική» δεν την λένε;

Κι επειδή δεν αγαπάμε τους αφορισμούς και την μιζέρια, απλά είμαστε απαιτητικοί, ορίστε τα μπράβο σας, αλλά οι επόμενοι ας φροντίσουν να χτίσουν πάνω στην ωφέλιμη δουλειά των προηγούμενων και αν είναι δυνατόν, ας την εξελίξουν κιόλας!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr