Άτυχος ο Ηρακλής Αμμουδιάς στην πρεμιέρα των μπαράζ 0 – 0 με τον Καμπανιακό

Άτυχος ο Ηρακλής Αμμουδιάς στην πρεμιέρα των μπαράζ  0 – 0 με τον Καμπανιακό

Δυστυχώς ο Ηρακλής Αμμουδιάς σήμερα στο πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική δεν κατάφερε να κερδίσει τον Καμπανιάκο και έμεινε στο 0-0…..

Αγωνιστικά η ομάδα μας σήμερα ήταν καταπληκτική τα έκανε όλα εκτός από το να πετύχει ένα γκολ που θα μας έδινε την νίκη.

Από το πρώτο λεπτό μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δεν φοβήθηκε καθόλου το όνομα του αντιπάλου δημιούργησε και έχασε κλασικές ευκαιρίες που φτάνεις στο σημείο να πεις ότι αυτά δεν χάνονται.

Η ομάδα του Ηρακλή  ίσως για πρώτη φορά φέτος ήταν πολύ καλή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ήταν σοβαρή, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από μια ομάδα που στο πρώτο παιχνίδι πέτυχε 4 τέρματα, αλλά της έλειπε ο παράγοντας τύχη.

Οι παίκτες μας στο τέλος του αγώνα παρά το χειροκρότημα των φιλάθλων έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με σκυμμένο κεφάλι που δεν κέρδισαν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να το κερδίσουν άνετα.

Ξεχνάμε λοιπόν  το σημερινό παιχνίδι όσο και αν μας πόνεσε το αποτέλεσμα και από αύριο ας μπούμε στο κλίμα του παιχνιδιού της Κυριακής που και πάλι είναι εντός έδρας με αντίπαλο μια άλλη εξαιρετική ομάδα αυτή του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Ενα μεγάλο τεράστιο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο του νομού που κατέκλυσε το γήπεδο της Αμμουδιάς και όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού την Κυριακή στις 4 η ωρα

 

Ηρακλής Αμμουδιάς (Δουλγέρης) Κουτογλίδης, Μούστα. Λαδόπουλος, Ζάντσιος, Γκάλιος, Δαγκούλης, Τοπάλι, Σπανίδης, Κωνσταντίνου(72΄Γεωργιάδης), Ζιγκερίδης Χρ., Ζιγκερίδης Χ.

Καμπανιακός:Νιάνιος, Καρατζάογλου, Τάνγκου, Ρακάβινας, Χριστοδουλίδης, Τσακίρης (88 Παρούσης), Ξανθόπουλος, Τσίτας, Κοπατσι Αλ., Κοπατσι Αλντ. (82 Γιαννακκάκης), Προσκυνητόπουλος

Ρεπορταζ: Μάκης Μούδιος

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr