Άτοπη δήλωση Χαλκίδη πριν το ματς με τον Άρη: “Θέλω να βγει η Λαμία”

Άτοπη δήλωση Χαλκίδη πριν το ματς με τον Άρη: "Θέλω να βγει η Λαμία"

Σε μία δήλωση που πρόλαβε ήδη να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη προέβη ο πρώην πρόεδρος του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Χαλκίδης ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τον αγώνα των δύο ομάδων στο Metropolis 95,5 και θέλησε να πάρει θέση για το ποιον προτιμάει στην κόντρα των ομάδων με φόντο την άνοδο. Η προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη, ωστόσο πρέπει να ξεκαθαριστεί εκφράζει απλά την άποψη του και την προτίμηση του και πως σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει θέση της ΠΑΕ, καθώς ο Πανσερραϊκός δεν έχει κανένα λόγο αυτή τη στιγμή να μπει ως… τρίτος γαϊδαρος σε ξένο αχυρώνα και να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου λίγες ημέρες πριν από το ματς.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ρωτήθηκε για το επίπεδο της διαιτησίας της Football League και κυρίως για τους αγώνες της Λαμία. «Δεν θέλω να μπω σ’ αυτή τη διαδικασία, δεν άπτεται τις αρμοδιότητάς μου. Μην με βάζετε να έρθω σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που δεν φταίνε. Δεν είναι αρμοδιότητα του προέδρου να κρίνει τον κάθε βλαμμένο ή ανίκανο».

Σε ότι αφορά τις δικές του προτιμήσεις για την άνοδο, είπε: «Λόγω της αντιπαλότητας που είχαμε με τον Άρη, προτιμώ να βγει η Λαμία”.

Σχετικά με τις σχέσεις του Πανσερραϊκού με τον Άρη, οι οποίοι θα συγκρουστούν την προσεχή Κυριακή(30/4), είπε: «Εγώ τα παρακολουθώ σαν θεατής. Με τον Άρη είχαμε μια χρονιά αντιπαλότητας λόγω κοινών στόχων. Εμπειρικά βλέπω ότι ο Άρης έχασε έδαφος και τα δύο φαβορί είναι ο Απόλλων και η Λαμία. Μακάρι να τους κερδίσει και τους δύο ο Άρης και να πάρει το Πρωτάθλημα. Με την τωρινή διοίκηση του Άρη έχουμε καλές σχέσεις, ήταν άψογη η φιλοξενία μας στον αγώνα του πρώτου γύρου κι εμείς θα ανταποδώσουμε».

Ρωτήθηκε για το αν ο Πανσερραϊκός θα δεχθεί πριμ από άλλη ομάδα ώστε να κερδίσει τον Άρη και απάντησε: «Εμείς θα παίξουμε για την ιστορία μας. Δε υπάρχει περίπτωση να έρθει η Λαμία και να μας πει ‘κερδίστε’ κι εμείς να το δεχθούμε. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί χρήματα ο Πανσερραϊκός».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr