Άσχημο απόγευμα για την Ηράκλεια !

Άσχημο απόγευμα για την Ηράκλεια !

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 43-77 ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

Επιβάλλοντας τον ρυθμό του από την αρχή ο Αστέρας Καβάλας έφτασε σε μια πολύ εύκολη επικράτηση απέναντι στην Ηράκλεια, η οποία παρότι αγωνιζόταν στην έδρα της δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανεί ανταγωνιστική και μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Οι Καβαλιώτες πίεσαν από την αρχή του παιχνιδιού σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου κερδίζοντας μπάλες και πετυχαίνοντας εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό (9-21 στο 10′). Η ομάδα του Μάντζιου είχε φανερό πρόβλημα στο κατέβασμα της μπάλας και κάπως έτσι τα πολλά λάθη δεν έδωσαν το δικαίωμα στην Ηράκλεια να κάνει κάτι καλό στο παιχνίδι του Σαββάτου. Το σύνολο του Μαγιάννη λοιπόν, “απέδρασε” εύκολα και προβλημάτισε τους γηπεδούχους.

 

Διαιτητές: Νέδογλου Α.-Καντζουρίδης

Τα δεκάλεπτα: 9-21,21-44,33-61,43-77.

Ηράκλεια(Μάντζιος): Κουτσάκης 2,Μπαμπαχμίδης Ν.6,Ράμναλης 3,Κουρτίδης 2,Παναγιωτίδης 4(1),Κουρέας 3(1),Κουντουράς 5, Ατλάσης,Μπαμπαχμίδης Φ.,Κούτλης 13(1),Αποστολάκης 3(1),Παπαδόπουλος 2.

Αστέρας Καβάλας(Μαγιάννης): Παπαζώτος 11(1),Σαμαράς 8(2),Θανάσης 2,Μακαράτζης 4,Τσάμης 5,Μπόζης 18,Σουλίδης,Ιωαννίδης 13, Σιδεράς 5,Ζαχαρίου,Γεωργιάδης 9,Παπουρματζής.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr