Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ Α.Σ Ελπίς- 4/9 η πρώτη συγκέντρωση

Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ Α.Σ Ελπίς- 4/9 η πρώτη συγκέντρωση

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου επιστρέφουν στην δράση τα τμήματα των Ακαδημιών Βόλεϊ της Ελπίς Α.Σ.Σερρών. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, όπου και θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους νέους αθλητές της ακαδημίας και η επανασύνδεση με τους παλιούς. Στα παιδιά μαζί με την εγγραφή τους θα δοθεί και το μπλουζάκι της ομάδας.

Η Ακαδημία Ελπίς ασχολείται με παιδιά από 1η Δημοτικού μέχρι Β΄Λυκείου. Αγόρια και Κορίτσια. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00 από 4/9 ως και 15/9 οι προπονήσεις θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο. Θα είναι ένας συνδυασμός γενικής γυμναστικής και κλασικού αθλητισμού στα πλαίσια της προετοιμασίας, ως που να βγει το πρόγραμμα των προπονήσεων σε κλειστό γυμναστήριο. Τα αγωνιστικά τμήματα θα ενημερωθούν για το ωράριο προπονήσεων του ΟΒΑ από τις προπονήτριες τους.

Υπεύθυνη: Γεωργία Γεωργοπούλου

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr